Wine Guides

Ons professionele team bestaat uit vakkundige, serieuze en creatieve persoonlijkheden. De klant staat altijd voorop. Gastvrij zijn en een gastronomische sfeer scheppen vinden wij dan ook belangrijk. We zijn allemaal bevlogen over wijn en eten. We geven graag richting en structuur binnen het enorme wijn aanbod, waardoor u met de juiste informatie keuzes kunt maken in bijvoorbeeld ‘food & wine pairing’.

Wij maken de data toegankelijk op een manier waarop u bediend wil worden. Onze filosofie is ‘meten = weten’, zonder daarbij de multisensorische magie van wijn uit het oog te verliezen.

Harry van den Dungen

Directeur eigenaar

Jiska van der Lee

Beleidsmedewerker

Mark Ekkerman

Hoofd Laboratoria

Anouska de Vos

Chemisch Analist

Willem Schouten

Chemisch Analist

Ron Baarends

Chemisch Analist

Paul van der Werf

Customer Relation Manager

Jan Rustenburg

Customer Relation Manager

Benjamin Roelfs

Customer Relation Manager

Frits van der Lee

Algemeen medewerker