Wine Guides

Ons professionele team bestaat uit vakkundige, serieuze en creatieve persoonlijkheden. De klant staat altijd voorop. Gastvrij zijn en een gastronomische sfeer scheppen vinden wij dan ook belangrijk. We zijn allemaal bevlogen over wijn en eten. We geven graag richting en structuur binnen het enorme wijn aanbod, waardoor u met de juiste informatie keuzes kunt maken in bijvoorbeeld ‘food & wine pairing’.

Wij maken de data toegankelijk op een manier waarop u bediend wil worden. Onze filosofie is ‘meten = weten’, zonder daarbij de multisensorische magie van wijn uit het oog te verliezen.

Harry van den Dungen

Directeur eigenaar

Gerhard Bouma

Hoofd Internationaal Accountmanager

Arnold Koomans

Sensorisch specialist

Mark Ekkerman

Hoofd Laborant

Natascha

Chemisch laborant

Willem Schouten

Chemisch laborant

Cherany Grant

Chemisch laborant i.o

Bendert Schouten

Chemisch laborant i.o

Joseph Timkovsky

R&D specialist

Duco Boer

IT specialist

Jiska van der Lee

Medewerker facturatieverwerking

Frits van der Lee

Algemeen medewerker